Historien om PureForm Brands

Hvorfor PureForm og hvordan blev det til?


Mission

PureForm er engageret og fokuseret på at levere kvalitetsmalerprodukter til forbrugerne, der giver maksimal komfort og effektivitet, samtidig med at stress og slid kan reduceres. Genopfinde dagligdags værktøjer på ergonomiske måder gennem observation, innovation og tankevækkende design.

PureForm kerneværdier

  • Integritet
  • Kvalitetsdrevet
  • Fokus på innovation
  • Forbedre maleroplevelsen

Greg Freuler - Founder - grundlægger af PureForm Brands

Grundlægger og designer: Greg Freuler

Efter hans eksamen fra Business School ved University of Oregon tilbragte PureForm Brands grundlægger og administrerende direktør Greg Freuler næsten 15 år i salgs- og salgsadministration. Har altid været tænksom og en gør-det-selv. Freuler kom op med en række produktideer og innovationsdesigns, som så til sidst ændrede sin karriere til at blive en industriel produktdesigner. Han har nu mere end 40 succesfulde designs og opfindelser ude på markedet.

Hans primære fokus i de tidlige år med produktdesign var den sportslige verden. Efter at arbejde flere somre med sin udlejningsejendom, Freuler opdagede, at DET job han frygtede mest var malearbejde. Det århundredgamle klassiske penseldesign var i sig selv fejlbehæftet, hvilket forårsagede, at hans hånd gik i kramper og i sidste ende førte til en karpaltunnelsyndrom diagnose. Freuler vidste, at han kunne designe noget bedre.

To og et halvt år og næsten 100 prototyper senere blev PureForm Grip-Free Paintbrush født. PureForm teamet er nu fokuseret på at få produkterne ud i hænderne på mennesker hele verden over for at gøre malerarbejde smertefrit.

“Vi har designet vores produkter for at give dig størst mulig komfort og brugeroplevelse. Vi håber du nyder at bruge en Pureform pensel i de kommende år. “

– Greg Freuler, CEO


Historien om protypen – Hvordan blev Pureform Brands malerpenslerne til?